ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

2019-06-26 12:40

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 15 ΩΣ 20/7/2019 

ΗΜΕΡΑ 1η : Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Πάτρα, τακτοποίηση των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση ώρα 06:30 για Ρίο, Αντίρριο, Αμφιλοχία, (στάση), Γιάννινα, Μέτσοβο, Βέροια, (γεύμα), Θεσσαλονίκη, κόμβος Μουσθένης, (στάση), Γέφυρα Στρυμόνα, Καβάλα, Γέφυρα Νέστου, Ξάνθη, Κομοτηνή, άφιξη στο ξενοδοχείο, διαν/ση. 

ΗΜΕΡΑ 2η : Μετά το πρωινό αναχώρηση για Φέρες και τα σύνορα με τα φυλάκια Κήπων και Υψάλλων που ενώνονται με την μεγάλη Γέφυρα του Έβρου. Σχετικός συνοριακός και τελωνειακός έλεγχος από τα υπηρεσιακά όργανα και των δύο χωρών. Μετά τον έλεγχο θα και μέσω μίας ωραίας διαδρομής διασχίζουμε την Ανατολική Θράκη κατά μήκος της θάλασσας του Μαρμαρά για Κεσάνη, Μάλγαρα, Ραιδεστό (γεύμα), Σηλυβρία, Κωνσταντινούπολη, άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Αργά το απόγευμα περίπατος στην λεωφόρο του Πέραν και την Πλατεία Ταξίμ. Το βράδυ δείπνο σε ψαροταβέρνα στη Γέφυρα του Γαλατά, διαν/ση.

 ΗΜΕΡΑ 3η : Μετά το πρωινό η γνωριμία μας με την Πόλη. Θα δούμε το Πατριαρχείο και το Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, τα μεγαλειώδη και επιβλητικά Βυζαντινά Τείχη, την ξακουστή Εκκλησία Μουσείο της Αγίας Σοφίας, το Μπλε Τζαμί του Σουλτάν Αχμέτ, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο Ατ Μεϊντάνι, με τον Χάλκινο Τρίποδα των Δελφών και την καλαίσθητη Γερμανική Κρήνη (1898) και την Κρήνη του Αχμέτ Γ΄(1725) φημισμένο έργο τέχνης, το σπουδαίο πύργο του Γαλατά, τον Κεράτιο Κόλπο με τις θαυμάσιες γέφυρες, το Βυζαντινό Υδραγωγείο του Ουάλη κ.α. Θα διέλθουμε μπροστά από πολλά Κυβερνητικά κτίρια εντυπωσιακά τεμένη, πανεπιστήμια ωραίες πλατείες και πολλές λεωφόρους. Γεύμα σε ταβέρνα στο Γεράν. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο Το βράδυ συνδιασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με χορούς οριεντάλ και πλούσιο ανατολίτικο και ευρωπαϊκό πρόγραμμα (προαιρετικά), διαν/ση. 

ΗΜΕΡΑ 4η : Μετά το πρωινό επίσκεψη στα ωραία Ανάκτορα Ντολμά Μπαχτσέ (ξενάγηση). Κατόπιν θα επιβιβασθούμε στο πούλμαν και μέσω του περιφερειακού δρόμου θα διέλθουμε τον Βόσπορο μέσω της εκπληκτικής κρεμαστής Γέφυρας για τη Χαλκηδόνα. Επιβίβαση σε πλοίο που θα μας μεταφέρει στην Πρίγκηπο. Αποβίβαση, σχετική παραμονή όπου με τα παϊτόνια προτείνεται προαιρετικά ο μικρός γύρος του νησιού. Επιστροφή στην ευρωπαϊκή Κωνστ/λη, επίσκεψη στη Μονή Βλαχερνών, στο Μπαλουκλί για προσκύνημα στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής με το θαυματουργό Αγίασμα, τα παραδοσιακά ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην πασίγνωστη κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) για ψώνια. Το απόγευμα αναχώρηση με το πούλμαν (ή πλοίο προαιρετικά) για τα περίφημα θέρετρα του Βοσπόρου, επιστροφή στο ξενοδοχείο μέσω διαφορετικής ωραίας διαδρομής, Το βράδυ δείπνο σε ψαροταβέρνα στο Κούμκαπι (Κοντοσκάλι) ακούγοντας παραδοσιακή μουσική, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διαν/ση. 

ΗΜΕΡΑ 5η : Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια στην πασίγνωστη για τα μπαχάρια της Αιγυπτιακή Αγορά. Στις 12:00 αναχώρηση για Ραιδεστό (γεύμα), τα σύνορα Ελλάδος Τουρκίας, διέλευση Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διαν/ση. 

ΗΜΕΡΑ 6η : Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον κόμβο Μουσθένης, (στάση), Θεσσαλονίκη, Βέροια, Γρεβενά, (γεύμα), Μέτσοβο, Γιάννινα, Αμφιλοχία, (στάση), Αντίρριο, Ρίο, Πάτρα. Τέλος εκδρομής.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: Chris and Eve , τριών αστέρων , ΚΟΜΟΤΗΝΗ, Avant Garde, τεσσάρων αστέρων , ΚΩΝ/ΠΟΛΗ, Νέστος, τριών αστέρων , Ξάνθη

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

Περισσότερες πληροφορίες για κάθε περίπτωση/κρατήσεις στην πρόεδρο του συνδέσμου κ. Χαρά Αντωνοπούλου, τηλ 6945451630

 ΕΞΟΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: -Η συνολική μεταφορά, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν. -Πέντε (5) διαν/σεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό μπουφέ, σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. -Οι περιηγήσεις, επισκέψεις και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα (δεν περιλαμβάνονται είσοδοι Μουσείων). -Τα έξοδα της κρουαζιέρας στα Πριγκηπόνησσα, Γέφυρας Ρίου και Βοσπόρου με επιστροφή, διόδια. -Ελληνόφωνος ξεναγός. - φόροι. - Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής Ευθύνης -Ημιδιατροφή στην Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένα εστιατόρια (3 γεύματα). Δεν περιλαμβάνεται : Ο φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Ο,τι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται ως προαιρετικό